perjantai 8. lokakuuta 2021

Puutarhapensaita sinunkin puutarhaasi: Kukkaryhmien, erilaisten pensaiden, puiden istutukset onnistuvat parhaiten syksystä ja keväästä. Jos pitää valita niin syksystä vielä paremmin. Itse suosittelen pensasmustikoita joka pihaan ja puutarhaan

Katso video yltä uuden kohopenkin alustavasta laitosta pensasmustikoille 

Ohessa eräs videokanavistani: Pensasmustikoille tulee  uusi kohopenkki uuteen paikkaan. Tästä lähtö 8.10.2021 pic 1-4

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com, niin näkee asian laakista, puhelimessa voi kuulla väärin, mutta numero varoiksi kuitenkin 044-3380291. Laittakaa omannekin varoiksi sähköpostilla ok?Syksyn lehdistä hyvää kokopenkkiainetta tuomaan kuohkeutta, matoja, jotta vesi kulkee juuristoille ja maa toimii kuten pitääkin istutettujen kasvien taimien hyväksiKauttani pihan ja puutarhan istutukset, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä, ruohikoiden, pensaiden, puiden leikkaukset iso pihapuut joko tyvestä tai henkilönostimen kautta apuna lompakkotalja, kaatosakset, stalpen kaadonsuuntaaja etc apumies tarvittaessa.

Käteisellä edetään kohteissa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.
Kuitti tilaussähköpostiinne.

Huomio huomio: Viestintä on usein selkeintä osoitetta, aikaa myöden kun saa kohteesta kuvaa, sekä tarpeenne, aikatoiveineen ajoissa. Puhelimessa kun tulee viesti kesken muiden hommien jää monasti asia osoitetta myöden hataraksi.

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com, niin näkee asian laakista, puhelimessa voi kuulla väärin, mutta numero varoiksi kuitenkin 044-3380291Puutarhapensaita sinunkin puutarhaasi: Kukkaryhmien, erilaisten pensaiden, puiden istutukset onnistuvat parhaiten syksystä ja keväästä. Jos pitää valita niin syksystä vielä paremmin. Itse suosittelen pensasmustikoita joka pihaan ja puutarhaan

Puutarhapensaita sinunkin puutarhaasi kohopenkkeihin: pensasmustikka, herukka tmv marjapensas tai sitten hehkuvia pioni-istutuksia?

Yhteystiedot: talonmiespalvelu@gmail.com puhelin : 044-3380291 whatsup / signal varoiksi

Katso youtubesta ja dailymotionilta lisää puutarhapalvelua, puutarhapensaita hakusanoilla. Tutustu eri puutarhapalveluvideoiden kautta puutarhapalveluumme:


--------------------
----------------